Aanbieding De Splenter, Unisa Pumps Zwart

De Splenter, Unisa Pumps Zwart
€69.99
Meer info

De Splenter, Unisa Pumps Zwart

Maat
2

Merk
https://desplenterschoenen.nl/_images/products/unisa-50-zwart-pumps-dames-suede-pece-ks-22443-0.jpg

Levertijd
https://desplenterschoenen.nl/_images/products/_thumb/unisa-50-zwart-pumps-dames-suede-pece-ks-22443-0.jpg

Verzendkosten
124.99

De prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €69.99 bij DeSplenter.

Informatie over de aanbieder van dit product:

De Splenter heeft een uitgebreide collectie damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. De collectie is exclusief, stijlvol, volgens de nieuwste modetrends en van goede kwaliteit. Bovendien wordt bij de keuze van de schoenen waarde gehecht aan comfort en een goede pasvorm.

Beschrijving

De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Deze hoogfront pump van Unisa, model Pece, is gemaakt van suède in de kleur zwart. De pump heeft een spits toelopende neus. De binnenzijde van deze damesschoen is gemaakt van leder en de onderzool is van rubber. Deze hoogfront pump van Unisa heeft een trendy hak van 8 cm hoog. Materiaal: Suède / Hakhoogte: Hoog > 5 cm / Zool: Rubber Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter. schoenen De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Deze hoogfront pump van Unisa, model Pece, is gemaakt van suède in de kleur zwart. De pump heeft een spits toelopende neus. De binnenzijde van deze damesschoen is gemaakt van leder en de onderzool is van rubber. Deze hoogfront pump van Unisa heeft een trendy hak van 8 cm hoog. Materiaal: Suède / Hakhoogte: Hoog > 5 cm / Zool: Rubber Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter.

De Splenter, Unisa Pumps Zwart prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
DeSplenter
De Splenter, Unisa Pumps Zwart

€69.99
De Splenter, Unisa Pumps Zwart
De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Deze pump van Unisa, model Pichi, is gemaakt van leder in de kleur zwart. De pump heeft een ronde neus en een ingebouwde plateauzool van 1 cm. De binnenzijde van deze damesschoen is gemaakt van leder en de onderzool van rubber. Het ranke hakje van deze pump van Unisa is 8 cm. De effectieve hoogte is 7 cm. Materiaal: Leder / Hakhoogte: Hoog > 5 cm / Zool: Rubber Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter. schoenen De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Deze pump van Unisa, model Pichi, is gemaakt van leder in de kleur zwart. De pump heeft een ronde neus en een ingebouwde plateauzool van 1 cm. De binnenzijde van deze damesschoen is gemaakt van leder en de onderzool van rubber. Het ranke hakje van deze pump van Unisa is 8 cm. De effectieve hoogte is 7 cm. Materiaal: Leder / Hakhoogte: Hoog > 5 cm / Zool: Rubber Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter.

€69.99

Beoordeel deze aanbieding

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
3 + 9 =

Er is voor deze aanieding nog geen beoordeling geplaatst.