Aanbieding Piet Zoomers Reset dames jas

Piet Zoomers Reset dames jas
€229.95
Meer info

Piet Zoomers Reset dames jas

Maat
00295359

Merk
Reset

Kleur
0

Levertijd
Kleding > Jassen

EAN-Code
Polyester

Verzendkosten
1-5 Dagen

De prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €229.95 bij PietZoomers.

Informatie over de aanbieder van dit product:

Piet Zoomers Kleding Sale! Trendy Dames kleding koop je bij Zoomers Kleding. Kleding van een zeer goede kwaliteit. Bekijk de vele Kleding aanbiedingen bij Piet Zoomers Kleding. Laat je verleiden door Piet Zoomers. Kleding van Zoomers, altijd een unieke outfit!

 
Beschrijving

Kleding van prima kwaliteit koop je bij Piet Zoomers. De jas met capuchon en borstzakken heeft steekzakken en epauletten op de schouders en een split aan de achterzijde die dicht geknoopt kan worden. De jas is gemaakt van 100% polyester. Model: Angelina/LR1060 Piet Zoomers Kleding, Trendy Kleding. Met de bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke kortingen altijd een feest om te shoppen. Beleef de mooie kleding collecties van Piet Zoomers.

Piet Zoomers Reset dames jas prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
PietZoomers
Piet Zoomers Reset dames jas

€229.95
Piet Zoomers Reset dames jas
Kleding van prima kwaliteit koop je bij Piet Zoomers. De jas heeft een afritsbare capuchon, ritszakken aan de voorzijde, sluit met een rits een windvanger met drukknopen en heeft stevige mouwboorden in de mouwen. De jas heeft ritsen aan de mouwen en is gemaakt van 100% polyester. Model: Cathy/LR1460 Piet Zoomers Kleding, Trendy Kleding. Met de bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke kortingen altijd een feest om te shoppen. Beleef de mooie kleding collecties van Piet Zoomers.

€229.95
Piet Zoomers Reset dames jas
Kleding van prima kwaliteit koop je bij Piet Zoomers. De lange jas met capuchon heeft drie zakken aan de voorzijde, stevige elastische mouwboorden en sluit met een rits en een windvanger met drukknopen. De jas is gemaakt van 54% polyamide, 39% polyester en 7% elastan. Model: Yvonne/LR1760 Piet Zoomers Kleding, Trendy Kleding. Met de bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke kortingen altijd een feest om te shoppen. Beleef de mooie kleding collecties van Piet Zoomers.

€239.95

Beoordeel deze aanbieding

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
7 + 5 =

Er is voor deze aanieding nog geen beoordeling geplaatst.