Aanbieding De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw

De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw
€49.99
Meer info

De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw

Maat
2

Merk
https://desplenterschoenen.nl/_images/products/tommy-hilfiger-tommy-208-blauwrood-sjaals-dames-textiel-aw0aw04384901-logo-velee-corp-27676-0.jpg

Levertijd
https://desplenterschoenen.nl/_images/products/_thumb/tommy-hilfiger-tommy-208-blauwrood-sjaals-dames-textiel-aw0aw04384901-logo-velee-corp-27676-0.jpg

Verzendkosten
69.90

De prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €49.99 bij DeSplenter.

Informatie over de aanbieder van dit product:

De Splenter heeft een uitgebreide collectie damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. De collectie is exclusief, stijlvol, volgens de nieuwste modetrends en van goede kwaliteit. Bovendien wordt bij de keuze van de schoenen waarde gehecht aan comfort en een goede pasvorm.

Beschrijving

De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. • acrylmix • bies met franjes • Tommy Hilfiger-monogram en sterrenprint 73% acryl, 22% katoen, 5% wol fijnwasprogramma of handwas Materiaal: Textiel Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter. schoenen De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. • acrylmix • bies met franjes • Tommy Hilfiger-monogram en sterrenprint 73% acryl, 22% katoen, 5% wol fijnwasprogramma of handwas Materiaal: Textiel Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter.

De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
DeSplenter
De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw

€49.99
De Splenter, Tommy Hilfiger Sjaals Blauw
De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Materiaal: Textiel Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter. schoenen De Splenter, exclusieve schoenen en accessoires. Materiaal: Textiel Jouw merkschoenen, tassen en accessoires koop je voor de laagste prijzen bij De Splenter. Exclusieve dames, heren en kinderschoenen van bekende merken. Bekijk de collectie van De Splenter.

€79.99

Beoordeel deze aanbieding

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
8 + 2 =

Er is voor deze aanieding nog geen beoordeling geplaatst.